joi, 19 ianuarie 2012

Prietenia...


                                                                 
Ce este Prietenia?nu cred ca are o Definitie…ci doar  incredere,respect,dragoste,devotament,sprijin,intelegere….o prietenie se poate explica prin o multime de cuvinte,insa  toate acele cuvinte ajung intr-un singur punct: Strinsa legatura dintre una sau mai multe persoane…
Insa,cind zic la mai multe persoane,nu ma refer la 5-10….asta e deja un grup de amici,prieteni adevarati iti poate fi o persoana,maxim doua,nu mai multe…!!Prietenia adevarata este oglinda ta,prietenul iti este ca o sora/un frate geaman..Care te completeaza,si pe care-l completezi…Acel care ti-e prieten adevarat,nu doar un amic,sau o cunostinta,mereu iti va arata unde gresesti,te va sustine atunci cind vei avea cea mai mare nevoie,si-ti va fi alaturi impartasindu-ti bucurile si necazurile lui!!Va sti sa te asculte cind,tu vei avea nevoia sa fii ascultat..!Nu vreau acum,sa alipesc Postarii niste citaturi,si  sa va explic ce-i aia prietenie……Descoperiti in voi….ce e asta..?!
Sunt o multime de cuvinte,car ar putea sa descrie ce e PRIETENIA,insa acel ce nu are prieteni adevarati nu va intelege asta niciodata!!
Multi zic”Nu exista Prietenie adevarata” NU E CORECT….!!!!!!!!!!!EXISTA,pur si simplu voi nu ati intilnit acele persoane Unice,speciale,si de neinlocuit….Exista prietenia adevarata,Spun asta caci am parte de ELE!<3
O prietenie adevarata nu cred,eu, ca se poate construi pe timp de o luna,un an…?!
Nushtiu,Nu cred in astfel de prietenie Cicia”adevarata”…Te tradeaza oameni pe care ii stii de o viata,dar ce sa mai zici de cei pe care-I cunosti de 3-4 luni,si deja zici ca este un alt EU al tau!??
Sunt de accord si cu faza ca o prietenie dintre baieti,dureaza mult mai mult,decit cea dintre fete,caci vrem nu vrem,sexul femenin,e mult mai invidios,Femeile sunt cele puse pe Birfe mereu…pe vorbit pe la spate,iar in fata,se iubesc si pot arata o a doua fatza!
insa..Oricum,cei care stiu sa daruiasca incredere,dragoste,sprinjin,vor primi la fel…!!
Dupa mine Prietenia adevarata,e ceva unic,extraordinar de frumos,ceva de neinlocuit.
Si nu ginditi,negativ la aceasta tema,incercati sa gasiti voi persoana,pe care v-o doriti alaturi,si sa va fie,cel mai apropiat Prieten.Si daca dupa ce a-ti citit,va-ti dat seama ca nu aveti acei ingeri numiti PRIETENI LINGA VOI,intrebati-va de ce??Poate tu nu poti fi Prieten?sau poate pur si simplu inca nu a venit acea persoana,sau acele persoane.
Oricum,va dau un sfat,sa nu aveti incredere in multe persoane,caci o dati in bara,si chiar daca-I numiti prieteni,si chiar daca Pe Odnoklassniki aveti cite 20
Лучшие друзья
nu va daruiti sufletul vostru,tutor.strainilor...pe care voi ii considerati apropiati...!!!Bafta!!
:*

6 comentarii:

  1. -Prieten este acela inaintea caruia iti poti descarca toata povara inimii, cu bine si rele, grau si pleava laolalta, stiind ca blandetea mainilor lui va lua totul si va face selectia, pastrand ceea ce merita sa fie pastrat si, cu suflarea bunatatii, dand deoparte ceea ce trebuie aruncat.

    -Prietenii sunt bijuteriile rare care te fac sa zambesti si te incurajeaza…sunt gata sa te asculte atunci cand ai nevoie si te sustin mereu.

    -Prietenii adevarati sunt greu de gasit, dificil de parasit si imposibil de uitat.

    Acestea sunt citewa maxime pe care leam gasit potrivite pu citatul tau. Recunosk k leam luat de pe net, da stii cum..baietii nu preau fantezie in a compunerii.
    Deci sa revenim la subiektul nostru:Prietenia este cel mai mare dar pe care o persoana il poate oferi alteia. Eu tot am multi prieteni...da cum ai zis si tu acestia mai mult sunt amici...am si eu wrio 2 care pu ei ash baga mina in fok..stiind k ei ar facio la fel.
    Insa sa nu uitam zikala aceia : Apara Doamne de prieteni k de dusmani ma apar singur.
    Despre prietenie poti sa scrii tare multe...insa ma incurka paharu de wisky , si greu sa mai gindesk...insa pot sa spun un lucru..ma bucur pu tine k ai parte de asa prieteni, si sper sa nu te dezamageaska niciodata..si sa stii k eu pot face partea din lista ta de amici..nu zik de prietenii...k nu merit eu....Citatul tau nota 10 si dak apar cewa probleme..si cinewa are intrebari la tine..poti sa te adrese:P prietenii la nevoie se cunosk.....bafta..liubliu, tziuluiu (Silvel din Ialoveni)

    RăspundețiȘtergere
  2. Xee))) Boss,eu stiu ca-n tine totushi se afla un baiat romantic:P
    doar ca trebuie descoperit!!
    si...esti un foarte bun prieten pt mine,u stii asta,eu stiu ca ma pot baza pe tine mereu:*
    Multumesc frumos...de sprijin!Love u to!kiss:*

    RăspundețiȘtergere
  3. ANonim....>> ma bucur,ca ai postat asa smilencuri:P:X

    RăspundețiȘtergere
  4. :"> tat normal princess:P principalu sa ne oprim la timp..asta regula de aur..si niciodata sa nu uitam cine am fost:P

    RăspundețiȘtergere